Filou Oostende – Belfius Mons-Hainaut

Filou Oostende – Belfius Mons-Hainaut

vs

Recap

Met een goed gevoel de play-offs tegemoet

7 assists van Djordjevic, 25 punten van Thompson en 2 bommen van Mwema: meer was er niet nodig om in het eerste kwart de wedstrijd al te beslissen.  Ook na de rotaties ging Oostende op zijn elan verder met 31 punten verschil aan de rust als resultaat.

Oostende startte deze keer heel scherp en vinnig. Thompson werd goed bediend door Djordjevic maar werkte bovendien alles ook heel keurig af. Thompson was gewoon onhoudbaar voor de Henegouwers. Maar ook van buitenuit zorgde Mwema met twee driepunters voor extra punch met een 28-5 tot gevolg. Angola verdedigde goed op sterkhouder Smith maar ook Schwartz zat weer overal tussen met zijn lange armen maar ook aanvallend speelde hij heel snedig(45-14). Een enkele driepunter van Smith en wat outside shots van center Nikolic was het enige antwoord wat Mons kon geven.

Ruststand: 58-27

Na de rust leken de bezoekers meer energie en doorzetting te tonen. Smith en Lasisi waren de voornaamste bezielers. Maar driepunters van Djordjevic, Djurisic en Mwema hielden de voorsprong intact. Ook Schwartz bleef in de paslijnen duiken en ballen afpakken waardoor BCO nog iets meer voorsprong kon pakken (80-47).  Oostende hoefde in dat laatste kwart enkel nog te controleren wat het probleemloos deed.

Eindstand: 96-60

Statistieken>>

 

 

Details

Datum Tijd League Seizoen Game day
19/05/2019 15:00 Euromillions Basketbal League 2018-2019 36

Locatie

Versluys|Dôme
Northlaan 13, 8400 Oostende, België

Uitslagen

TeamT
FILOU Oostende96
Belfius Mons-Hainaut60