Filou Oostende – Basic-Fit Brussels

Filou Oostende – Basic-Fit Brussels

vs

Recap

Vlotte winst in tweede duel tegen Brussel

Uitzonderlijk op maandag om het uitermate drukke programma van de ploeg wat te spreiden, was het de bedoeling om nu geen steek te laten vallen na de knappe winst in Paleis 12 afgelopen vrijdag.  Brussel miste deze keer zijn start niet en het duurde toch wel even vooraleer BCO zijn goeie kadans kon vinden. Finaal plooiden de bezoekers dan toch en kon nieuwkomer Thompson zijn prestatie van de heenmatch bevestigen.

Beide ploegen hielden elkaar aanvankelijk in evenwicht. Bij Oostende waren Lasisi en Desiron het meest bij de pinken, terwijl bij Brussel opnieuw Stevens en Lichodzijewski  voor het mooie weer zorgden (9-8). Kesteloot probeerde een eerste afscheuring te forceren maar de Brusselaars bleven alert en profiteerden vooral van de Oostendse balverliezen en defensieve misverstanden (18-17) . Driepunters van Buza, Loubry en Williams zorgden voor 30-20 maar dat was zonder Walker en Muya gerekend.

Ruststand: 45-37

Na de pauze milderde Stevens nog tot 45-41, maar Djordjevic en Lasisi sloegen meteen terug (53-41) . Maar Oostende kon uiteindelijk toch rekenen op de assists van Djordjevic, de rebounds van Mwema en de scores van Kesteloot,  terwijl ook Thompson stilaan zijn momentum te pakken had.  Nieuwe driepunters van Lasisi en Mwema sloegen de Brusselaars finaal KO.

Eindstand: 83-68

Statistieken>>

Details

Datum Tijd League Seizoen Game day
01/04/2019 19:00 Euromillions Basketbal League 2018-2019 22

Locatie

Versluys|Dôme
Northlaan 13, 8400 Oostende, België

Uitslagen

TeamT
FILOU Oostende83
Phoenix Brussels68