Filou Oostende – Kangoeroes Basket Mechelen

Filou Oostende – Kangoeroes Basket Mechelen

vs

Recap

Overtuigende Filou’s laten de Kangoeroes geen kans

Tot voor afgelopen vrijdag was Mechelen de enige ploeg waartegen Filou Oostende dit jaar nog niet kon winnen. Na een niet zo makkelijke zege eergisteren aan de Winketkaai in Mechelen, toonde BCO nu wel meteen dat er vandaag niets te rapen zou zijn in de Versluys|Dôme.  Een onhoudbare Thompson loodste zijn team naar een ruime voorsprong die niet meer te overbruggen was door de tegenstander.

Thompson, Kesteloot en Schwartz waren de bezielers van de eerste Oostendse voorsprong (13-6). Drie opeenvolgende driepunters van Love, Barton en Olah was het antwoord van de Mechelaars (17-15). Opnieuw Thompson en even later Djurisic met een driepunter stopten deze remonte (35-19). Toch gaven de bezoekers niet meteen op en plukten ze meerdere aanvallende rebounds waaruit ze extra doelpogingen konden verzilveren.
Djordjevic en Thompson consolideerden de voorsprong tot de rust.

Ruststand: 45-31

Ook na de pauze ging hetzelfde duo door op zijn elan (57-35) en kregen navolging van Kesteloot en Fieler die elk een driepunter binnenmikten (70-38). In het vierde kwart was het voldoende om die voorsprong verder te controleren. Lambrecht en van der Vuurst, die ook al het volledige tweede kwart meespeelde, kregen verder spelgelegenheid. De 17-jarige spelmaker kon niet scoren maar plukte wel 7 rebounds en deelde 5 assists uit.

Eindstand: 97-17

Statistieken>>

 

Details

Datum Tijd League Seizoen Game day
21/04/2019 20:30 Euromillions Basketbal League 2018-2019 28

Locatie

Versluys|Dôme
Northlaan 13, 8400 Oostende, België

Uitslagen

TeamT
FILOU Oostende97
Kangoeroes Basket Mechelen67