Filou Oostende – Telenet Giants Antwerp

Filou Oostende – Telenet Giants Antwerp

vs

Recap

Filou Oostende speelt Antwerpen weg na de rust

De Antwerp Giants bevestigden aanvankelijk hun goeie vorm van de laatste weken en liepen tot 10 punten uit in de eerste helft. Oostende toonde weerbaarheid en kwam deze achterstand opnieuw te boven net voor rust. Na de pauze brak Kesteloot de wedstrijd helemaal open en zag zich gesteund door Williams en Fieler…

Djordjevic en Lasisi zorgden voor een goede start van de thuisploeg tegen een agressief verdedigend Antwerpen.  Maar deze aanpak van de bezoekers wierp uiteindelijk toch zijn vruchten af want BCO leed enkele balverliezen en zag zich tevens gedomineerd in rebound.  Twee driepunters van Sanders zetten de bezoekers  op weg naar de tienpuntenkloof die even later door Schoepen op het bord werd gezet (16-26). Een Time-out bracht soelaas voor de thuisploeg die zich herpakte. Williams kon geruime tijd de kloof beperken waarna Djordjevic hem afloste en samen met Desiron, Mwema (rebounds) en Djurisic de remonte  inluidde.

Ruststand: 37-39

Na de pauze kwamen de Filous vastberaden uit de kleedkamers.  Een ontketende Kesteloot scoorde uit alle hoeken. De Oostendse verdediging schakelde een versnelling hoger waaruit meerdere steals volgden die door Williams en Lasisi netjes werden verzilverd (57-47).  BCO controleerde nu niet enkel de rebound maar het beperkte ook zijn eigen balverliezen. Williams vond nu ook keer op keer de weg naar doel of was zijn bewaker te snel af (79-57). Maar ook Fieler kwam helemaal op dreef  met rake driepunters. Schwartz kon even later zelfs de dertiger laten optekenen (88-58) wat in feite een onverhoopte voorsprong was tegen een Antwerpen dat de afgelopen maand al vrij sterk bezig was.

Eindstand: 88-63

Statistieken: klik hier>>

Details

Datum Tijd League Seizoen Game day
20/10/2018 20:30 Euromillions Basketbal League 2018-2019 4

Locatie

Versluys|Dôme
Northlaan 13, 8400 Oostende, België

Uitslagen

Team1234T
FILOU Oostende1819292288
Telenet Giants Antwerp2316121263