HF GAME 2: Limburg United v FILOU Oostende

HF GAME 2: Limburg United v FILOU Oostende

vs

Recap

Filou Oostende – Limburg United: 2 – 0

Het vorige verlies in de Alverberg indachtig zijnde, wilden coach Gjergja en zijn spelers deze keer niets aan het toeval overlaten. Defensief stond er meteen een Oostends blok en aanvallend was Djordjevic nog maar eens de motor (10 assists) die zijn team naar voren stuwde.

De goede verdediging en controle in rebound leverden enkele fastbreaks op voor Angola die ook van achter de driepuntlijn raak trof. Fieler nette eveneens een driepunter en Thompson domineerde onder doel (4-14).  Price en Carter zorgden voor de eerste Limburgse reactie (14-20) maar Lasisi en Djurisic zorgden opnieuw voor Oostendse efficiëntie (16-30).  Unruch probeerde met twee driepunters de bakens te verzetten maar hetzelfde Oostendse duo hield de voorsprong intact.

Ruststand: 29-43

Een Oostende met dezelfde grinta zoals in de eerste helft drukte meteen door.  De Limburgers geraakten er niet meer door en Thompson plukte vlot de rebounds uit de lucht. Aan de overkant probeerde Djordjevic onze Jamaicaanse center maximaal te bedienen. Thompson bedankte telkens met een korf of werd foutief afgestopt en naar de vrijworplijn doorverwezen (31-55). Het spel werd wat bitsiger waarbij Angola en Thompson naar de bank verdwenen nadat ze beiden een tik hadden geïncasseerd, maar gelukkig zonder veel erg.
Het vierde kwart werd ingezet bij een 43-64 tussenstand maar bij Oostende zakte de focus wat weg. Limburg kon via Price en Kuta weer wat inlopen en naderen tot 50-66. Een driepunter van Djurisic zorgde gelukkig voor zuurstof  en het signaal voor de thuisploeg dat verder aandringen geen zin meer had. Lasisi en Schwartz hielden de voorsprong intact tot aan het eindsignaal.

Eindstand: 59-78

Statistieken>> 

 

Details

Datum Tijd League Seizoen
01/06/2019 20:30 Euromillions Basketbal League 2018-2019

Locatie

Alverberg Hasselt
Herkenrodesingel 33, 3500 Hasselt, België

Uitslagen

TeamT
Hubo Limburg United59
FILOU Oostende78