Jouw verjaardag bij Filou Oostende

Ben jij een echte supporter van Filou Oostende en wil jij samen met je vrienden jouw verjaardagsfeest vieren tijdens een thuiswedstrijd van Filou Oostende?

Wat mag je verwachten

Samen met de andere ‘partykids’ kan jij een echte thuiswedstrijd van Filou Oostende bijwonen en de supersfeer opsnuiven in de Versluys Dôme.

  • Vanaf 1u30 voor de wedstrijd kan jij jouw gereserveerde tickets ophalen aan de Ticketingdienst in de inkomhal.
  • Bij de tickets zitten er ook voor iedereen twee bonnetjes voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/…) die je kan nuttigen aan het kraampje voor de Versluys Dôme.
  • Een kwartier voor de opworp komen Filou en L-Vis jullie onderaan de tribune welkom heten.
  • Bij het begin van de wedstrijd krijgt de jarige de mogelijkheid om samen met zijn/haar vrienden met de spelers op te lopen. (max 12 kids)
  • De jarige krijgt tussen quarter 3 & quarter 4 de kans om het spel “Lucky shot” te spelen, waarbij hij/zij alweer in enkele leuke prijzen kan vallen.
  • Daarbovenop krijgt de jarige een “Meet& Greet” met zijn favoriete speler!

Kostprijs

Een verjaardagsfeestje bij Filou Oostende kost:

€ 18,00 per persoon >12 jaar
€ 10,00 per persoon <12 jaar

Deze verjaardagsformule is slechts mogelijk vanaf 8 personen!

Reserveren?

Wil jij jouw verjaardagsfeest organiseren bij Filou Oostende ? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@bcoostende.be of schrijf je hier in

Laat weten welke wedstrijd je wenst te komen en met hoeveel personen je komt. We beantwoorden de mail zo snel als mogelijk! De plaatsen zijn beperkt zolang de voorraad strekt.