Het afscheidscadeau voor onze General

 

Beste supporters van BCO,

Binnen enkele weken loopt het 12de en allerlaatste seizoen op zijn einde van onze kapitein Dusan Djordjevic. Ontegensprekelijk is hij samen met onze coach Dario de bepalende factor in het succes van onze club geweest gedurende al die jaren. Meer dan 300 wedstrijden, 2500 punten en 1400 assists zette hij op zijn naam in 12 seizoenen. Na het afscheid van de vorige kapitein, Veselin Petrovic, nam de Servische point-guard de rol van kapitein over in 2014. Nu, 11 landstitels én 7 Belgische bekers, later neemt de generaal straks afscheid. Hopelijk met die 12de titel op rij!  

Maar dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Met enkele fans slaan we de handen in elkaar om onze zèkapitaing het ultieme afscheidscadeau te geven:  een mooie bijdrage bij de aankoop van zijn eigen Filou Oostende Volvo, waarmee hij terug richting Belgrado trekt op het einde van het seizoen. Voor ons de ultieme manier om een origineel aandenken aan “zijn” club mee te geven via crowdfunding.

Elke gift op het speciale rekeningnummer BE34 0637 5922 4590 is meer dan welkom. Iedereen die iets doneert, krijgt een unieke gesigneerde poster (af te halen aan het secretariaat).

Bovendien maak je kans om één van de drie gesigneerde truitjes van Dusan te winnen.

Hartelijk dank,

We are BCO!