Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende evenement? Dan is de Skybar in COREtec Dôme de perfecte keuze!

De Skybar beschikt over een goed zichtbaar uitzicht op het speelveld. Hier ervaar je de spanning van de wedstrijd vanop de eerste rij en maak je alles op het terrein intensief mee. De Skybar is de ideale locatie om je klanten, personeel of vrienden uit te nodigen voor een onvergetelijke beleving.

De Skybar is flexibel en kan volledig worden gepersonaliseerd volgens de wensen van jouw bedrijf. De ruimte is geschikt voor personeelsfeesten, productlanceringen en andere evenementen voor 30 tot 150 personen. Er zijn diverse mogelijkheden qua ticketing, catering en visibiliteit. De Skybar beschikt ook over een eigen bar met bediening, zodat je in alle comfort kunt genieten van een drankje met je gasten.

Prijs op aanvraag.

Maak van jouw event een onvergetelijke beleving in de Skybar van COREtec Dôme!

Wedstrijdsponsoring

 

Een unieke locatie gekoppeld aan een speciaal sportief evenement. Dat krijgt elk bedrijf dat zijn klanten of personeel uitnodigt in de COREtec Dôme voor een basketbalwedstrijd van Filou Oostende. De sfeer van een avondje basket is voor mensen onbekend terrein, waardoor dit verrassende evenement lang in het geheugen blijft hangen.

We maken graag een pakket op maat van je bedrijf, met:

  • diverse mogelijkheden qua ticketing
  • diverse mogelijkheden qua visibiliteit
  • diverse mogelijkheden qua catering
  • aankondiging op de socialmediakanalen van de Basketbalclub Oostende
  • logo integratie op de LED boarding
  • balopworp door iemand van je bedrijf

vanaf € 5000,00 (excl. BTW)

Wenst u nog meer informatie over dit concept, neem vrijblijvend contact op met marthe@bcoostende.com

Teambuilding & Afterwork

 

Bij Basketbalclub Filou Oostende kan je terecht voor hét teambuilding en afterworkevent dat de teamgeest zal versterken en nieuwe hoogten zal bereiken! Tijdens iedere thuiswedstrijd van Basketbalclub Filou Oostende kan je samen met jouw werknemers en collega’s genieten van topbasketbal aan zee!

We bieden je basketbalwedstrijden van het hoogste niveau aan, samen met een heerlijke spitburger, twee consumpties en een ticket voor een wedstrijd van Filou Oostende. Dit alles voor slechts €25 per persoon (excl. BTW, incl. ticket match, spitburger én twee consumpties).

Wens je graag te proeven van deze unieke sfeer of dit voor jouw bedrijf en medewerkers iets kan betekenen?

Contacteer Marthe via marthe@bcoostende.com of +32 499 19 96 52 voor meer informatie en boekingen.