Fanclub

Beste BCO-supporters, Beste leden,

#magictwelve #wearebco #wedidit

Na opnieuw een overwinning, de 12de op rij en de finale in de BNXT league, zijn we terug van de partij voor seizoen 2023-2024. We hopen dat jullie opnieuw samen met ons even enthousiast zullen zijn om dit nieuwe seizoen te doorlopen.

Om de fanclub op weg te houden zijn er natuurlijk leden nodig. Je kan (opnieuw) lid worden door een bijdrage van 25 euro te storten op het rekeningnummer BE63 0689 4084 9608, met vermelding van je naam en Fanclub Filou Oostende. Vanaf 3 volwassenen (in hetzelfde gezin) is de bijdrage 20 euro per persoon.

Wat kunnen we je aanbieden?

  • 4 gratis tickets voor een thuiswedstrijd (te gebruiken voor de eerste ronde van de competitie)
  • Exclusieve toegang tot de facebookgroep The Filous
  • Verslag van een exclusief interview met spelers in de gesloten facebookgroep The Filous
  • De busverplaatsing naar de uitwedstrijden voor 10 euro (leden) ipv 15 euro (niet-leden), kinderen -12jr is 5 euro, dit voor verplaatsingen binnen België
  • Bij uitmatchen een ticket aan een voordeliger tarief (leden die met eigen vervoer naar de uitmatchen gaan, dienen hiervoor een mailtje te sturen naar FanclubBasketOostende@gmail.com
  • Receptie in bijzijn van spelers en coach
  • Een leuk item

Dus zoals je kunt zien, krijg je tal van voordelen als lid van de fanclub. Aarzel dus niet om lid te worden. Laat ons samen gaan voor een 13de titel op rij. Wij gaan ons uiterste best doen om opnieuw een fantastische organisatie achter onze ploeg te creëren en zo de spelers en de club te steunen. We hopen je talrijk te mogen verwelkomen bij de aanvang van het nieuwe seizoen.

Graag verwijzen we je door naar onze officiële facebookpagina: Fanclub Basketbalclub Filou Oostende.
Voor vragen, opmerkingen, suggesties kan je mailen naar: FanclubBasketOostende@gmail.com