Business

Seats

Toegevoegde waarde. Dat zoeken bedrijfsleiders in alles wat ze doen om hun firma te stuwen naar nieuwe hoogtes. Toegevoegde waarde is hetgeen wij aanbieden aan onze business seathouders: exclusieve zitjes, gratis vipparking, businesslounge met tot in de puntjes afgewerkte catering en rechtstreeks contact met bestuur, spelers en staff.
Meer over onze seats

Skybar

Een leuk & dynamisch concept in de COREtec Dôme is de Skybar. Deze bar is een meerwaarde bij het uitnodigen van uw clienteel, personeel of vrienden. Vanaf de eerste seconde dat u de Skybar instapt wordt u ondergedompeld in de sfeer van de wedstrijd. U maakt alles op het terrein intensief mee.
Meer over onze Skybar

Diner

Laat u iedere thuiswedstrijd culinair verwennen door Soirée Préférée in onze Allsee VIP-Lounge. Het menu is steeds seizoensgebonden en wordt iedere wedstrijd aangepast.
Meer over diner

Wedstrijdsponsor

Een unieke locatie gekoppeld aan een speciaal sportief evenement. Dat krijgt elk bedrijf die klanten uitnodigt in de COREtec Dôme voor een basketbalwedstrijd van Filou Oostende. De sfeer van een avondje basket is voor veel zakenmensen en hun klanten nog onbekend, waardoor dit verrassende evenementen veel meer dan andere uitnodigingen positief in het geheugen blijven hangen.
Meer over Wedstrijdsponsor

Afterwork & Teambuilding

Op zoek naar een unieke manier om samen met uw collega’s te ontspannen en de teamspirit te versterken? Basketbalclub Filou Oostende nodigt u uit voor een teambuilding en afterworkevent!
Meer over afterwork & teambuilding