Vlieg met ons mee naar Malaga!

Op dinsdag 3 december spelen we onze Europese verplaatsing in het Zuid-Spaanse Malaga. Een unieke gelegenheid om een match van Filou Oostende mee te maken in één van de mooiste stadions van Europa (capaciteit 11.300). Unicaja Malaga won vorig jaar nog de finale van de Champions League en is ook dit seizoen goed begonnen in Spanje met winst in de supercup tegen Real Madrid.

Een unieke match die je van dichtbij kunt meebeleven. We reizen immers met de supporters en de businessclub “Captains of Basketball” samen af via Brussel.
De reisinformatie op een rijtje:
– Vertrek samen met de spelers via een aparte bus vanuit de COREtec Dome naar Zaventem. Je auto kun je veilig achterlaten in de parking (we voorzien een uitrijticketje bij terugkomst). We voorzien een klein ontbijt op de bus. Exacte uur vertrek volgt later nog.
– Vlucht vanuit Brussel op maandag 2 december om 10u20. Aankomst Malaga om 13u10.
– Verblijf twee nachten kamer met ontbijt in hotel Catalonia Malaga (****), vlakbij de strandboulevard met zijn vele restaurantjes en op wandelafstand van de zaal.
– Match Unicaja-Malaga op dinsdag 3 december om 20u00
– Terugvlucht op woensdag 4 december om 16u55 vanuit Malaga met aankomst in Brussel om 19u50. Terugrit vanuit Zaventem met de bus richting Oostende.

Prijs per persoon met inbegrip van vluchten, hotel kamer en ontbijt, transfers van en naar de luchthaven, ticket match Malaga-Filou Oostende, ontbijt op de bus bij heenrit: €525 p.p. (op basis van 2 persoonskamer) en 655 p.p. (singlekamer). Facturatie mogelijk.

Heb je interesse of vragen ? Laat snel iets weten aan marthe@bcoostende.com.

Aantal plaatsen beperkt!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.