Avond van de Sportclubs

Op zondag 5 mei organiseert Basketbalclub Filou Oostende tijdens de wedstrijd tegen Hubo Limburg United de avond van de sportclubs. Die avond wordt er zowel op als naast het veld zwaar gestreden voor de overwinning! Op het veld zal Filou Oostende de overwinning proberen binnen te slepen en naast het veld kan jij de overwinning binnenhalen voor je sportclub. Tijdens een aantal opdrachten doorheen de wedstrijd, krijg je de kans om als club mooie prijzen te winnen.

Als lid van je sportclub kan je aan een voordelig tarief de wedstrijd bijwonen. Leden ouder dan 12 jaar kunnen een ticket kopen aan 5 euro (ipv 18 euro) en leden onder 12 jaar mogen gratis binnen.

Denk je je sportclub naar de overwinning te kunnen slepen? Kom dan met zoveel mogelijk leden naar de wedstrijd op 5 mei!
Stuur deze mail gerust naar al jullie leden.

Hoe tickets reserveren:
Via mail naar reservatie@filou-oostende.be: naam club + aantal toeschouwers boven 12 jaar + aantal toeschouwers onder 12 jaar

Hoe tickets betalen:
Kan – per club – aan het loket op de dag van de wedstrijd. Het loket is open vanaf 17u. Betalen kan cash of via Bancontact.

Plaats:
Versluys|Dôme, Northlaan 13, 8400 Oostende

Meer informatie:
Mail Kimberly op info@filou-oostende.be of bel naar 059/51 26 27.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.