Basketbal kampen in Oostende

KBcamp:

Khalid Boukichou en Charlotte Dielman organiseren drie 3-daagse basketbalkampen in Campus Olympus de nieuwe sporthal van het Pegasus. De kampen gaan door 8-10/07(8-14 jaar), 11-13/07(8-14 jaar) en 15-17/07(+14 jaar). De kinderen zijn welkom vanaf 8u45 en het kamp start om 9u00. De dag eindigt om 16u00 en de kinderen kunnen afgehaald worden tot 16u15. Over de middag is er verse soepvoorzien alsook de gezonde tussendoortjes(inbegrepen in de prijs). Het kamp kost €100.

De bedoeling is om jonge basketbalspelers te motiveren en te stimuleren door hen in contact te brengen met hun idolen. Men kan zich verwachten aan professionele begeleiding, special guests van de Belgische Nationale ploeg en drie dagen fun. Tijdens elk kamp worden er mini competities voorzien waarbij de deelnemers leuke prijzen kunnen winnen.

Meer info vind je op onze website www.KBcamp.be. of op het facebook event  https://www.facebook.com/events/392432184934977/. Volg zeker ook de facebook pagina van Khalid Boukichou voor toekomstige events.

Inschrijven kan via de website http://www.kbcamp.be/#inschrijven. Bij vragen kan je altijd mailen naar charlotte@kbcamp.be.

 

 


Pre-Season stage

KAVVV&FEDES organiseert deze zomer haar Pre Season stage in Oostende van 29 juli t.e.m. 2 augustus. Alle ervaren basketters van de U14 en U16 zijn bij deze uitgenodigd. Deze stage is de ideale gelegenheid voor de jeugdspelers om voor de start van het nieuwe seizoen hun skills terug op peil te krijgen en nieuwe technieken en tactieken te ontwikkelen!

De deelnemers aan deze stage krijgen een weeklang training van VTS-gediplomeerde coaches op technisch hoogstaand niveau. Naar jaarlijkse gewoonte komen er ook gerenommeerde gastcoaches uit de Belgische top gasttrainingen geven!

Senne Geukens (Captain van eersteklasser Okapi Aalstar)
Pascal Angillis (Headcoach Heren Spirou Charleroi, voormalig assistent coach van de Belgian Lions en de Belgian Cats)
Wesley Wauters (Headcoach Dames Amon Jeugd Gentson)

Tijdens de Pre Seasonstage trainen we tot wel 6 uur per dag. ‘s Avonds is er uiteraard ook tijd en ruimte voor coole nevenactiviteiten o.a. aan zee en strand! We verblijven er in de mooie sportchalets aan de Spuikom.

Inschrijven kan via http://inschrijven.fedes.be/inschrijven/fedes

Meer info vind je op http://fedes.be/sportkampen/basketbal/

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.