Dukes on wheels is de rolstoelbasketploeg sinds 2018 geassocieerd met FILOU Oostende

Dukes on wheels is de rolstoelbasketploeg sinds 2018 geassocieerd met FILOU Oostende. We willen rolstoelbasket promoten als ploegsport in West-Vlaanderen en uitgroeien tot dé rolstoelbasketbalploeg in de regio. We willen mensen met een fysieke beperking aan het bewegen krijgen. Sporten in clubverband is het ideale middel daartoe.

Onze club wil zowel sportief uitblinken, als mensen recreatief laten basketten. Van bij de start dit jaar hebben we ingezet op jeugd en worden de jonge leden volledig in de club geïntegreerd. Onze eerste ploeg zet dit seizoen, onder leiding van een gemotiveerde trainer, de weg in naar de top. Enkele veelbelovende jonge spelers kwamen ondertussen onze eerste ploeg vervoegen. Nieuwe spelers blijven welkom. Iedereen kan rolstoelbasket spelen !

Rolstoelbasket is meer dan sport. Het is een ‘active way of life’. Door naar buiten te komen als actieve mens, willen we mensen overtuigen over de rolstoel heen te kijken en trotse sporters te tonen. We kiezen ervoor om een ploeg met klasse te zijn. De leden van de ploeg moeten fier zijn deel uit te maken van het team en die actieve manier van leven ook uitdragen met stijl klasse. De samenwerking met FILOU Oostende versterkt dit nog!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.