FILOU Oostende kan drie jaar langer op steun van Callant rekenen

Op het moment dat de sportsector het opnieuw zwaar te verduren heeft door COVID-19, toont Callant Insurance & Financial Advice dat het als #sportiefstemakelaar meer dan ooit een hart heeft voor Basketbalclub FILOU Oostende. Het bedrijf van oprichter en zaakvoerder Peter Callant verlengt voor drie jaar bij BC Oostende. “Sport zit én blijft in ons DNA!”

Nu de sportsector het meer dan ooit moeilijk heeft, toont Peter Callant opnieuw zijn hart voor sport. Een marketingstrategie die al jaren succesvol wordt toegepast door het bedrijf Callant dat intussen met 3 fysieke kantoren (Oostkamp, Antwerpen en Geel) uitgroeide tot één van de grootste verzekeringsmakelaars in België. “Ondanks het feit dat onze sales- en marketingstrategie zwaar onder druk is komen te staan sinds we worden geconfronteerd met COVID-19, willen we absoluut blijven investeren in verbinding en zichtbaarheid door middel van sportsponsoring. Sport en cultuur zorgen voor verbinding en brengen mensen samen.” Iets wat sinds maart niet meer vanzelfsprekend blijkt te zijn. Als groot sportliefhebber moest ook Peter Callant op zoek naar een andere invulling in het weekend. “In normale omstandigheden vertoeven mijn collega’s en ik vaak samen met klanten op sportieve evenementen om er te netwerken en onze klanten te soigneren”, zo ook in de Callant VIP Lounge. “In een normaal jaar zijn we met Callant aanwezig op meer dan 200 evenementen. Voor ons als verzekeringsmakelaar is contact met klanten erg belangrijk. Op deze manier willen we hen op een leuke manier en in een mooie omgeving bedanken voor het vertrouwen.”

Vertrouwen dat ook Callant duidelijk heeft in basketbalclub FILOU Oostende. “Ik ga zelf heel graag naar het basketbal én naar Oostende. Basketbal aan zee is een unieke familiale sfeer. Een logische keuze dus om de landskampioen verder te verzekeren en te steunen. We zijn er al jaren naamsponsor van de Callant VIP Lounge. Een erg mooie zaal die we in het verleden al gebruikten voor personeelsfeesten en seminaries.” Dit seizoen zal het logo van Callant ook op het shirt staan.

Voor BC Oostende is het een opsteker dat het ook in deze onzekere tijden kan blijven rekenen op Callant. Met deze contractverlenging wil Callant Insurance & Financial Advice het imago als #sportiefstemakelaar verder kracht bijzetten. “Samen met BC Oostende willen we ons netwerk verder uitbreiden door middel van verschillende business lunches in ons kantoor te Oostkamp. Een formule die in het verleden al zeer succesvol werd onthaald binnen de businessclub van BC Oostende.” Callant sluit ook af dat het met dit partnership BC Oostende verder gemoedsrust wil bezorgen door hen optimaal te verzekeren.

Net als onze spelers goed verzekerd de weg op?

Bereken uw offerte volledig online via www.motoverzekeringen.be voor uw auto en/of moto of via www.fietsomnium.be voor uw fiets.

Voor andere vragen over uw verzekering of financieel advies, neem contact op via callant@callant.be.

Net als Callant uw bedrijfsevent in de Callant Lounge?

Zoek je in tijden van COVID een multifunctionele (business)ruimte om meetings en events Made to Measure te organiseren én waar je ook veilig de afstand kan bewaren? Neem dan contact op via plateste@filou-oostende.be voor alle informatie.

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.