Filou Oostende solidair met beslissing Pro Basketball League

Filou Oostende brandt van ambitie en goesting om dit seizoen op zoek te gaan naar haar tiende landstitel op rij. Samen met de ganse Oostendse basketfamilie: fans, sponsors, spelers en staff, bouwen aan die ‘Perfect 10’.

We kunnen echter niet voorbij aan de nieuwe realiteit waar we met z’n allen mee geconfronteerd worden. De prioriteit moet nu in de eerste plaats liggen bij het verzekeren van de volksgezondheid en eenieders veiligheid.

Als club zijn we dan ook solidair met de beslissing van de Raad van Bestuur van de Pro Basketball League om de competitie uit te stellen tot november 2020.

We blijven immers overtuigd dat onze wedstrijden moeten gespeeld worden in aanwezigheid van onze trouwe fans, abonnees en business seat houders. We zijn intensief bezig met het uitwerken van een concreet plan dat dit mogelijk maakt, met het respecteren van de afstandsmeter van 1,5 meter.

Alle spelers alsook de staff werden maandag ll. getest op Covid_19 en zijn allemaal gezond verklaard.  

De groepstrainingen starten – om veiligheidsredenen – voorlopig niet, maar de spelers kunnen individueel hun conditie onderhouden.

We begrijpen dat de supporters kennis willen maken met de nieuwkomers binnen de groep. Ook de spelers kijken er naar uit! Gezien de omstandigheden, vragen we echter een beetje geduld, en hopen op een beter klimaat in september.

De Versluys Dôme blijft deze maand dan ook gesloten voor het publiek.

Weet dat we jullie niet vergeten zijn, en verlangen om jullie allemaal snel terug te zien! Hou ondertussen zeker onze mediakanalen in de gaten voor de meest recente updates omtrent de club, spelers, en de competitie.

Voor zij die hun abonnement nog niet vernieuwd hebben, mondmaskers wensen af te halen of andere vragen hebben, blijft het secretariaat open op afspraak (059/51 26 27 – info@filou-oostende.be).

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.