FILOU OOSTENDE: THE TALENT FACTORY

FILOU OOSTENDE heeft de achtste titel op rij binnen. Daarmee is de twintigste kampioenstitel een feit. Maar van op onze lauweren rusten, is geen sprake: we gaan door, met de blik op de toekomst.

En de toekomst ziet er anders uit dan het verleden. Al jaren besteden we veel tijd en middelen aan onze jeugdwerking. We doen dat met volle overtuiging, en met resultaat: we stomen jong talent klaar, en intussen zijn verschillende van onze jeugdproducten doorgestroomd naar de nationale en zelfs naar de Europese competitie.

Ook nu staat weer een hele lichting jonge spelers klaar. Het zijn er nog meer dan anders. En precies daarom trekt FILOU OOSTENDE voor volgend seizoen resoluut de kaart van deze ‘young potentials’: we zetten voluit in op jonge talentvolle spelers met bijzonder potentieel voor de toekomst.

2019-2020: THE TALENT FACTORY is geboren.

Is dit een nieuwe koers? Ja. Het volgende seizoen willen we weer topprestaties neerzetten, maar tegelijk start een traject dat FILOU OOSTENDE ook de komende jaren als sterk basketmerk op de kaart zal blijven zetten. De naam van onze ploeg verandert natuurlijk niet. We zijn en blijven FILOU OOSTENDE. Daar voegen we voortaan THE TALENT FACTORY als ondertitel aan toe, geheel in lijn met onze visie.

Het is duidelijk dat een jeugdige selectie niet de gemakkelijkste weg naar succes wordt. Met veel jong talent spelen, brengt gegarandeerd fantastische momenten. Maar zo’n jonge ploeg zal ook weleens onderuit gaan. Dat betekent geenszins dat we onze ambities terugschroeven. Er komt wel een ambitie bij: onze ‘young potentials’ elk jaar opnieuw zien doorbreken!

Benieuwd naar onze ploeg voor 2019-2020? De komende dagen gaan we geregeld een tip van de sluier oplichten. Volg de geboorte van de THE TALENT FACTORY van nabij op onze website, Instagram en Facebook. FILOU OOSTENDE blijft verbazen. Maak deel uit van dit nieuwe avontuur!

#thetalentfactory #oneteam

2 Responses
  1. een bijzonder goede intitiatief ; talent is er zekers en ze de kans geven is top coach djerdia is ook de beste keuze om dit op de goede einde te helpen brengen;

    ik ontvang normaal in augustus de coach van nationale selectie van CENTRE AFRIQUE bij mij thuis; zijn team is niet ver geweest van een qualificatie voor de komende wereld championship; het zou mijschien interesant zijn om een ontmoeting met de club ; een training bijvoorbeeld bij wonen is dit mogelijk na 20 augustus?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.