Geniet mee van de samenwering tussen Filou Oostende en Holiday Suites

Op 9 november staat de verre verplaatsing naar Hubo Limburg United op het programma. Dankzij holiday Suites kunnen wij jullie een overnachting aanbieden op slechts 20 minuten van de sporthal alverberg. De ideale gelegenheid dus om er een echt gezinsweekend van te maken!

Een vakantie op het vakantiedomein van Holiday Suites in Houthalen-Helchteren? Dat betekent wandelen, spelen, fietsen en vooral heel veel plezier beleven. Geniet van de natuur rondom je vakantieverblijf of ontdek de bruisende omgeving.

Holiday Suites Houthalen-Helchteren ligt perfect tussen Hasselt en Genk. En ook Maasmechelen Village ligt op slechts een kwartiertje rijden. Shop ‘till you drop, is de boodschap!

Pak je het toch liever iets sportiever aan? Geen probleem! Snorkelen in be-MINE, fietsen door het water in Bokrijk, mountainbiketochtjes in de natuur, racen in Karting Genk of klimmen in het Alpamayo? Het kan allemaal tijdens je verblijf!

Kom je met de kids richting Houthalen-Helchteren? Dan is Plopsa Indoor Hasselt zeker iets voor jullie. Kom alles te weten over het mijnverleden in C-Mine. Of wat dacht je van een reis door de tijd in Bilzen Mysteries?

Voor 1 nacht in een 4 à 5 persoonunit betaald u slechts 129€ euro. (129/4= 32,25€ p.p!) Het wedstrijdticket bedraagt 15€ p.p.

Boek snel je verblijf door een mail te sturen naar info@filou-oostende.be! Vermeld hierbij zeker het aantal personen zodat wij het correct aantal tickets kunnen bestellen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.