New partner announcement: Ittesit

“Als uw betrouwbare IT-partner in heel Vlaanderen bieden wij een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten en diensten die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Welkom in de wereld van Ittesit, waar wij uitblinken in diverse specialisaties. Wij zijn toonaangevend op het gebied van professionele IT-beveiliging, remote support, cloudtelefonie, camerabewaking en geavanceerde cloudoplossingen die uw bedrijf voorbereiden op de toekomst.

Onze expertise gaat verder dan de traditionele IT-sfeer; wij zijn vernieuwers op het gebied van slimme digitale whiteboards en geavanceerde vergaderzaaltoepassingen. Wij tillen uw werkomgeving naar een hoger niveau.

Wij begrijpen dat een soepel draaiend kantoor essentieel is, daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning voor het beheer van uw printerpark. Of u nu de voorkeur geeft aan huur- of koopopties, wij hebben de perfecte oplossing voor u, inclusief onderhoudscontracten voor zorgeloos gebruik.

En daar stopt het niet – wij presenteren ons met trots als bekwame implementators van het Salesforce-platform. Onze succesverhalen omvatten de succesvolle opzet van de CRM-omgeving voor Filou Oostende. Maar we gaan verder dan alleen CRM; op het Salesforce-platform creëren wij op maat gemaakte oplossingen voor ERP, kassasystemen en zoveel meer.

Kies voor Ittesit als uw ultieme partner en ervaar nauwkeurige, effectieve dienstverlening die uw bedrijf laat bloeien – onder het motto “de kracht van een totaaloplossing”. Wij zijn er trots op deel uit te maken van uw succesverhaal!”

Ontdek al hun diensten via: ittesit.be

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.