Nieuw teamlid bij staff Filou Oostende

Na de aankondiging van Marie De Clerck als toekomstig algemeen directeur van de club, verwelkomen we nu ook Prudence Lateste. Zij komt ons team versterken als Customer Relation Manager. Vanuit die functie zal ze de relaties met de
klanten verder onderhouden en optimaal uitbouwen.

Prudence is opgeleid als lerares lager onderwijs. Ze startte haar professionele carrière in de horeca. Eerst werkte ze voor de Royal North Sea Yacht Club van Oostende, om daarna haar eigen restaurants in Knokke uit te baten. Vorige zomer was ze, samen met Royal Knokke Football Club, één van de drijvende krachten achter het WK dorp in Knokke.
Klantgerichtheid en het dagelijks beheer van contacten, financiën, personeel, voorraad,… stonden daarbij altijd centraal.

Naast haar passie voor het horecagebeuren, is ze ook al jaren grote fan van basketbalclub Oostende. Zo heeft ze het reilen en zeilen van de club altijd van dichtbij gevolgd.

Samen met de andere medewerkers wil Prudence verder streven naar uitmuntendheid op commercieel en relationeel vlak. Je komt haar binnenkort vast en zeker tegen op één van onze spannende wedstrijden in de Versluys|Dôme.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.