Official statement

Beste supporters en partners van Filou Oostende,
Naar aanleiding van de problemen bij de match tegen Galatasaray wenst de club allereerst onze fans en stewards te bedanken voor hun geduld, kalmte en inzet tijdens de moeilijkheden van afgelopen woensdag. De vele mails en steunberichten hebben ons echt deugd gedaan: one team!
De paar mensen die gekwetst geraakten zijn intussen terug in orde of herstellende van lichte kwetsuren. De schade is intussen opgemeten.
Er is op vandaag zowel klacht neergelegd bij politie als bij de FIBA/Champions League. In het ruim 50-jarige bestaan van onze club hebben we deze toestanden nooit meegemaakt en wensen we dit ook nooit meer mee te maken. Dergelijke voetbaltoestanden wensen we niet tijdens basketbalwedstrijden en kunnen we ook niet tolereren.
Dit jaar noteren we meer abonnees, meer toeschouwers, meer beleving. En daar gaan we volop op inzetten. “Magic12” start morgenavond op het veld van Mechelen. De spelers, de supporters, de sponsors, de vrijwilligers, de stewards, de coaches en iedereen die betrokken is bij het reilen en zeilen van de club is nog meer gemotiveerd dan ooit om er opnieuw een topjaar van te maken.
Want wij zijn BCO, wij zijn Filou Oostende!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.