Philip Debaere stopt als Sportief Manager bij basketbalclub Oostende

Na een prominente aanwezigheid van 21 jaar – 7 jaar als speler en 14 jaar als Sportief Manager – neemt Philip Debaere afscheid van basketbalclub Oostende.

Philip heeft de voorbije jaren een belangrijke rol gespeeld in de sportieve successen, de samenstelling van de ploeg en de professionele omkadering van de club.

“We willen Philip hartelijk danken voor de inzet van de voorbije jaren. Philip heeft zijn job altijd met veel toewijding uitgevoerd en daarmee een cruciale bijdrage geleverd in het succes van onze club.”, aldus Johan Verborgh, voorzitter basketbalclub Filou Oostende.

“Om onze club financieel gezond te houden, moeten soms pijnlijke beslissingen genomen worden. Daarom nemen we vandaag in goede verstandhouding afscheid van Philip. We zullen Philip als basketballiefhebber met veel plezier blijven ontvangen op onze club”, vervolgt voorzitter Johan Verborgh.

De taken en verantwoordelijkheden van Philip zullen integraal worden overgenomen door Algemeen Directeur Marie De Clerck en haar team.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.