Ready for some interesting game facts? ??‍♀️

Ready for some interesting game facts? ??‍♀️

o Filou Oostende heeft zijn laatste drie thuiswedstrijden in de BCL gewonnen, ze stonden aan het begin van het vierde quarter achter in twee van die laatste drie thuisoverwinningen.

o Alleen de Bakken Bears (9) hebben momenteel meer uitwedstrijden gespeeld in de BCL zonder er één te winnen dan Happy Casa Brindisi (8); ze hebben meer dan 90 punten verdiend in elk van hun laatste zeven uitwedstrijden.

o Happy Casa Brindisi heeft 33 van hun laatste 35 vrije worpen in de BCL gescoord; over het algemeen hebben ze het beste slagingspercentage vanaf de lijn van alle teams met meer dan één wedstrijd in de BCL dit seizoen (94%, 47/50).

o Keye van der Vuurst de Vries (Filou Oostende) heeft dit seizoen 24 punten gescoord en 15 assists gegeven in de BCL, de beste cijfers van de spelers onder de 20 jaar; hij is ook de enige U20-speler die dit seizoen een double-double heeft gescoord in de competitie (tegen San Pablo Burgos).

o D’Angelo Harrison (Brindisi) heeft de meeste vrije worpen gemaakt van de spelers die nog een poging van de lijn missen (19/19); hij maakte al zijn 15 vrije worpen in zijn laatste wedstrijd tegen San Pablo Burgos, het meeste voor een speler met 100% nauwkeurigheid vanaf de lijn in een BCL-game ooit.

#BasketballCL #Perfect10 #Wearebco #Warefilou #Talentfactory #Oneteam

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.