Update covid-maatregelen

Beste supporters, sponsors en vrienden van Filou Oostende,
 
Door de beslissingen van het overlegcomité zijn we genoodzaakt om de kalender te wijzigen. Spelen voor een lege zaal is voor ons bijzonder moeilijk en willen we niet. In overleg met de andere clubs is er beslist om alvast de bekerwedstrijden uit te stellen naar volgend jaar en om tot 15 december niet te spelen in de BNXT League. De thuiswedstrijd tegen Limburg gaat dus alvast niet door en zal verplaatst worden naar begin volgend jaar.
 
De wedstrijden in de Champions League op 8 december thuis tegen Tofas Bursa en op 21 december in en tegen Strasbourg gaan wel door. We bekijken nog of en hoe we de live beleving voor de supporters voor deze wedstrijden kunnen organiseren volgens de horeca corona regels.
 
Wat de wedstrijden betreft na 15 december is het afwachten hoe de evaluatie en de situatie verder verloopt. Een verder uitstel blijft mogelijk maar zal bekeken worden in samenspraak met de andere ploegen, de liga en onze coach en het bestuur.
 
Deze situatie is voor iedereen vervelend maar we proberen zoveel mogelijk wedstrijden te spelen met jullie, met ons publiek. Onze spelers hebben jullie steun hard nodig.
 
Samen geraken we ook hier weer voorbij.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.