Wedstrijden in november – Covid update

Deze ochtend heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus verder tegen te gaan.
Daarbij werd ook aangekondigd dat er tot 19 november geen publiek toegelaten is bij sportwedstrijden.

We vinden dit als club bijzonder jammer, want we waren perfect voorbereid om de ploegen, officials, vrijwilligers en supporters op een veilige en gezonde manier te ontvangen. We keken er dan ook hard naar uit om op 7 november de eerste wedstrijd samen met hen te beleven.

Maar de gezondheid van de supporters, spelers, coaches, staff en vrijwilligers gaat altijd voor.

Theoretisch konden we de wedstrijd van 7 november uitstellen. Maar sportief zou dat een verkeerde beslissing zijn. En bovendien weten we nog niet hoelang de huidige maatregelen duren en op welke manier we een uitgestelde wedstrijd in ons schema zouden kunnen invoegen. Daarom hebben we beslist om de wedstrijden van 7 en 11 november tegen respectievelijk Spirou Charleroi en San Pablo Burgos ​te laten doorgaan, achter gesloten deuren.

Uiteraard is dit een serieuze domper op de basketvreugde bij onze abonnees, business seat houders en partners.
Daarom willen we er alles aan doen om hen beide wedstrijden mee te laten volgen en beleven.

De wedstrijd tegen Spirou Charleroi (zaterdag 7 november om 20.30u) zal te zien zijn via embl.tv. Bij die wedstrijd voorzien we extra commentaar.

Ondertussen kregen we de bevestiging dat Eleven Sports de rechten heeft om onze Basketball Champions League wedstrijden uit te zenden. Dus de wedstrijd tegen San Pablo Burgos (woensdag 11 november om 20u) zal op televisie te zien zijn via Play Sports en Proximus. Voor de abonnees die geen toegang hebben tot deze zenders voorzien we een unieke code om online te kunnen volgen.

1 Response
  1. Ivan SOREL

    Graag de unieke code om de wedstrijden van Filou BC Oostende op TV te kunnen volgen.
    Ivan SOREL

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.